Luonnontuotteita Inarista

Kauneus & Hyvinvointi M. Rova

Yhteystiedot
Yritys / yhteyshenkilö:
Kauneus & Hyvinvointi M. Rova 
Sähköposti:
katariina.rova@gmail.com 
Puhelin:
0451185239 

Yritykseni Kauneus & Hyvinvointi M. Rova tarjoaa Ivalossa kauneudenhoito-, siivous- ja kotiapupalveluita.

Haluaisitko puhtaan ja viihtyisän kodin tai toimitilat? Haluaisitko levähtää ja aikaa itsellesi? Olisiko pieni pysähdys paikallaan?

Tarjoan kokopaketin. Puhdas koti tai toimitila, hemmottelu hoidot päästä varpaisiin niin kasvo-, jalka-, käsihoidot sekä hieronnat. Huomioin asiakkaan toiveet ja tarpeet, räätälöidään juuri sinulle sopiva hoito tai siivouspalvelu. Henkilökohtaista palvelua jokaiselle. Luotettavuus ja laatu ovat minulle tärkeitä kaikissa tarjoamissani palveluissa. Olen valmistunut kosmetologiksi 05/2018. Yrityksen olen perustanut vuonna 2016.

Image

Myyn

  • Kauneushoidot ja hieronnat; mm. kasvo-, jalka-, käsihoidot, aroma- ja kuumakivihieronta, kulmien ja ripsien kestovärjäys, ehostus (esim. hää-,pikkujoulu meikit), karvanpoisto vahalla/sokerilla. Hoitolan valikoimasta löytyy myös luonnonmukaiset hyvinvointi hoidot. siivouspalvelu kotiin, yrityksille, taloyhtiöille.
  • Kotiapu, tukea arjen toimintoihin alv 0% mm. kodin puhtaanapito, pyykki- ja vaatehuolto, ruuan valmistus, sekä pihatyöt.
Muut tiedot
YHTEYSTIEDOT:
Kauneus & Hyvinvointi M. Rova
Metsätie 5, 99800 Ivalo
(Sisäänkäynti: kylän puoleinen pääty ovi)
Aukioloajat: ajanvarausten perusteella. Tuotteiden ja lahjakorttien nouto sovitusti. Voit myös varata tutustumiskäynnin hoitolaan, jolloin voi tehdä esim. tuoteostoja.
Blogi/ hinnasto: http://kauneusjahyvinvointimrova.munblogi.com/esimerkkisivu/hinnasto/
Yrityksen ajankohtaisia tarjouksia ja kuulumisia voi lukea myös facebookista!